Tröööött zzzzz

Det är fredag morgon. & jag är trött, så in i h-e trött! Har varit det hela veckan.
Har kommit i säng sent varje kväll dessutom & upp tidigt. Förhoppningsvis kanske jag kan ta igen lite sömn i helgen. Men det är inte så troligt, tyvärr.
Det är hela tiden -Vi måste göra detta & detta & det här... Jag är trött redan innan...
Har ju fullt upp även utan renovering osv.
Tim åker på hockeycup i Trollhättan om 10 minuter. Bosse tycker att vi ska åka dit imorrn & kolla 2 matcher men jag vet inte hur jag ska orka?! Vill gärna se Tim men till vilket pris?
Jag tror Bosse får åka själv..

Det var sista gången på buggen i onsdagskväll. Dansen gick sådär, kände mig dålig.. fötterna va för långsamma, eller om det var huvet som inte hängde med i svängarna :)
Lika bra att det är slut... får se om det blir något dansat i sommar. Söndagsbuggen håller på några gånger till. Där hänger jag ju med iaf (nybörjarbuggen :D )

Torsdan innebar jobb och sen träning för Kiddet på JFK.
Jag va hemma 17.00 & måste lasta 17.45 = BRÅTTOM. Som tur var hade pållen inte grisat ner sig lika mycket som vanligt. Det lerpansar som han smörjt in sig noga med dom sista veckorna fanns inte där igår tack & lov!
Blev sen ändå.. körde iväg vid 5 i 6. Men jag hade lite tur för eleven efter mig ringde återbud så jag fick en hel timme. Inte för att jag utnyttjade den bra tyvärr... Jag var alldeles för trött, orkade knappt sitta kvar i sadeln.
Chante är ju inte den som springer av sig själv då & hjälper till... nejdå.. det verkar som tröttheten fortplantar sig ner genom sadeln in i hästen & han får tuggummi under fötterna & blir stel i nacken.
Stackars hästen som fick släpa runt på en zoombie. & stackars Kiddet... :-)

Väl hemma igen kände jag hur hungrig jag var. Kom på att jag inte ätit sen lunchen kl 12. Kanske inte underligt att kroppen & knoppen va som en spagetti.
Käkade lite gröt innan jag ställde mig & stekte fajitakyckling till Tim. Han kom hem tjugo i 11 efter träningen & ska ha matsäck med sig till cupen (fredan) + att vi va tvungna att tvätta & hänga hans underställ.
VARFÖR lägger man alltid en träning sent kvällen innan en cup??

Nu till nåt positivt ! Gråger är tillbaka!! Skönt. Har varit lite rädd att jag skulle hitta honom död i nåt dike.
Han är inte helt nöjd med renoveringen av stallet. Framförallt är han inte nöjd med inkräktarna (snickarna) som har invaderat hans hem. Då blir han vildkatten igen. Främmande människor är inget som Gråger gillar!
Men nu är det lugnt ett tag där ute. Tror att snickarna är tillbaka efter påsk.
Det hade varit bättre för mig om dom hade gjort klart för det är väldigt stökigt i stallet nu :-( Har inte kunnat ha hästen på gången på en vecka. Nu är det röjt så det funkar igen men det är ju inte pedanstisk ordning precis.
Stephie hade nog inte stått ut! Skönt för henne att hon slipper!

Igår kaklades väggarna i badrummet uppe. Det ser mycket mindre ut nu än innan men jag tror att det blir bra när det är inrett & klart. Ska köpa tapeter t Stephies rum i helgen och tapetsera, om vi hinner.

Ha en bra dag - dags att jobba lite.
Puss & Kram

Nytt badrum !


+18 grader

Härligt vårväder så här i slutet på Mars!! Tänk om det kunde hålla i sig ända till slutet av september! Va skönt det hade varit... men kallare väder väntar till helgen verkar det som.
Va hemma från jobbet strax före 17, tog in & matade hästarna innan jag matade mig själv lite.
Bosse tog matlagningen idag så jag kunde gå ut & rida.
Det va hoppträning i ridhuset så det fick bli lite jobb på ridbanan. Inge vidare.
Underlaget suger fast hästen så det går segt som tuggummi.. Men förutom att han blev lite seg kändes han ok. Skrittade ut en sväng efter.
Tim ( & Bosse)va på hockeyträning när jag va klar så jag bytte bara om & gick ut & sprang. Kändes bra :) Va hyfsat pigg hela vägen.
Nya väggar på plats i 2 av boxarna i stallet. Det blir nog jättefint. Det gäller bara att få djuren att fatta att det från & med nu är absolut förbjudet att äta på väggarna!
Gråger har förresten varit borta sen i fredags.....  :-(

Kram

Nya väggar i stallet


Nytt försök

Längesen jag bloggade senast.
Tiden räcker inte till, men jag gör ett nytt försök :-)

Vi renoverar igen. Det är både roligt & jobbigt.
Det för med sig ännu mer måsten än jag redan har... Men men, det mesta är nog gjort nu...tror jag.
Stephies rum har fått högre i tak & 3 fönster! Blir jättebra! Lite rädd att det blir varmt på sommaren när solen ligger på... Men fint med utsikten & ljuset blir det!
Toaletten uppe ser väldigt liten ut nu utan inredning, konstigt det borde vara tvärt om!
Vi har valt kakel & klinker som kommer imorgon. Blir nog jättefint!

Stallet är oxå påbörjat. 2 boxar har fått nya väggskivor. Dom gamla var väl nertuggade... Taket ska få lite isolering oxå. Välbehövligt eftersom det inte ligger hö på loftet längre.

I söndags red Anette & jag upp till Högamon för första gången i år. Vilket väder vi har haft! mellan +10 & +18 grader flera dagar i rad och SOL. Härligt!!
Jag red Chante med vanligt bett & gramantygel vilket funkade bra. Han är ju inte riktigt vän med pessoat :0
Han va lagom pigg & glad, Berry va lite mer på tårna & kunde omöjligen skritta efter galoppen. Han taktade nästan hela vägen hem. Stackars Anette :D

Bloggtiden för idag är slut
Hörs imorrn
Kram

Stephies rum


ur annan vinkel


Renovering


RSS 2.0