Träning

Torsdag & höst. Bara +1 grad i morse. Bävar lite inför vintern...undrar om den blir lika lång,kall & snörik som den förra?? Det var mycket på jobbet igen, timmarna flyger iväg. Stephie & Henke jobbade oxå idag. Vi åt god grillad kyckling till lunch :)
Lagade makaroner & köttbullar hemma sen innan Tim 6 bosse åkte på hockey (HV - Frölunda) och Stephie åkte med mig & Enchie till JFK för träning för Kiddet.
Har inte tränat på länge, men det kändes bra. Fick till ett fint piaffsteg :)
God Natt.

Hösten står för dörren...


..och om det tycker jag så här !


Söndag morgon

Länge sen jag hade ett par minuter över att skriva här.
Det krävs i och för sig att datorn har ett par minuter över för mig oxå. Den är ofta upptagen med någon annan familjemedlem. Men nu strax före 8 på söndagsmorgonen är vi "lediga" båda två. 5 minuter till iaf.
Ska till JFK & skriva protokoll på dom nationella dressyrtävlingarna.
Körde S till jobbet vid halv 7 i morse. Va ändå vaken & har varit nästan hela natten.. Jobbigt. Likadant flera nätter i rad. Börjar känna mig väldigt sliten :(
Riktigt höstväder ute idag. Ska rida ut en sväng med Chante sen när jag är tillbaka hemma igen. Måste städa med. Har inte hunnit nåt sånt i veckan. Det har varit (&är) jättemycket på jobbet så min deltid har blivit heltid..
Svårt att hinna med allt då.
Ensilaget kom i veckan iaf - skönt. Men jag har inte börjat fodra med det än. Chante fick ju nån allergisk reaktion i somras när vi bytte ensilage en gång så jag tänkte börja (väldigt försiktigt) ikväll. Ville inte behöva ta ut veterinär på helgen med allt det innebär i extra kostnader.
Annars har det varit mest jobb, häst & vanliga sysslor här. Inget nytt händer.. mer än att Tim har bytt från HV till Dalen! Känns bara bra faktiskt! Vi har ju diskuterat länge fram & tillbaka men nu är det klart.
Konstigt igår bara på träningsmatchen mellan HV-Dalen... Vi satt med HV föräldrarna men hejade givetvis på Dalen. Känner ju inte föräldrarna i Dalen än. Dalen vann till slut med 4-0 :) Skööööönt.
Nehej, dags att åka & skriva.
Hej Hopp

Drömmer om en ny karriär?!

Kissen kanske drömmer om att bli hockeyproffs?? Inte så troligt med tanke på att hans favvo sysselsättning är att sova. På alla möjliga & omöjliga ställen. Här kan det i och för sig vara så att han däckade av lukten...

Drömmar


Livsnjutarn'

Våran Kissen vet hur man njuter av livet :)

Livsnjutarn'


Söndag

Uppe med tuppen (igen)
Anette & Berry dök upp vid 8.30 som vanligt. Börjar bli en god vana det här. Även vädret har skaffat sig goda vanor, solen sken även om det var lite kyligt i luften till att börja med. Men vi blev snart varma alla 4 uppe vid högamon. Hästarna va pigga & glada & vet vad som gäller numera när vi kommer upp dit. Det kändes som Enchante va mer med på noterna idag än tidigare. Vilket gjorde det snäppet jobbigare för mig :) Inte lätt att hantera honom på tränsbett när han får för sig nåt :) Men mysigt att han är pigg & vill framåt.
Hästarna ser verkligen nöjda ut efter att ha fått galoppera så långt. Perfekt med den långa skritturen hem efter oxå.
Spolade häst & tvättade schabrak efter & tog en fika med Stephie som spenderade förmiddan' i soffan (undrar varför :) )
Tvättade 2 väskor åt Tim oxå. Tog sen en solstol & låg i solen en stund = jätteskönt. Stephie började jobba 15 så jag skjutsade henne & åkte sen till Nyarpsstugen & sprang ett varv på spåret - skönt.
Tim spelade match i Linköping idag - tyvärr blev det förlust idag igen.
En skön & lugn dag där jag har fått "bestämma" själv vad jag vill göra. Det behövs såna dagar ibland.

Härlig höstmorgon


Lördag

Gick upp före 7. Tim hade samling kvart i 8 vid Smedjehov. Jag fixade hästarna & åkte egen bil dit vid 9 & kollade på matchen. Det är inte så kul med hockeyn längre tyvärr,tycker varken vi eller sonen..Motståndarlaget ville "värva" över honom :) Vi får se hur det blir med det. Förlust blev det iaf med 9-3 tror jag.
Hemma började jag fixa med maten inför eftermiddans gäster. Vi hade äntligen (efter flera år) lyckats få ihop en dag när både vi &  Fam Hall hade tid att umgås :) Deras familj har utökats med 2 personer sen vi träffades sist !
Vädret va kanon (kors i taket..) så vi kunde sitta ute & grilla! Längesen sist. Det va på Stephies födelsedag senast tror jag. Augustivädret har inte varit roligt i år.
Tim & Petter (10) hoppade i poolen en stund oxå. +26 är det fortfarande - lite kyligt tycker vi men det går :)
Gustav (2.5) gick runt poolen & tittade på dom stora pojkarna men brukar inte vilja bada. Men titta lite kan man ju göra...& plaska lite i vattnet med grejor.... & PLUMS & PLASK så ramlade han i. Tim & Petter va under vattnet precis när det hände & märkte därför inget. Men Thomas va snabb som en gasell & rusade fram till poolen & .... hoppade i (!) med skor & kläder & allt ! :) HaHa. 2 blöta klädsimmare kom strax därefter upp ur poolen. Den ena dök i en gång till, eftersom han redan va blöt ! Xtra kläder till barnen har man ju med sig men hädanefter vet Mia att hon även måste packa en extra omgång till maken när dom är bortbjudna :)
 

Frivilliga & Ofrivilliga badare :)


Tim & Bosse


Mia & minstingen


Fint besök


Fredag

I fredags va det ungefär som vanligt på jobbet = jättemycket.
Åkte hem vid 3-tiden med Tim & fixade lite mat till honom innan han skulle iväg på träningen.
Bosse kom hem & hämtade honom så jag slapp åka. Red ut på Enchante, tog en lång skrittrunda i skogen. Lugnt & skönt utom när vi klev ut på asfalten uppe vid Rickarp. Då tyckte Ench att vi skulle galoppera sidvärts nerför backen.... Inte bästa idén kan jag säga. Asfalt är halt - men det förstår inte lilla pållen.
Sen va det dags att ta ett glas vin & ta en svängom med dammsugarn' Fixade toaletterna oxå så allt blev rent & fint :) Kvällen spenderades i soffan med tacos & lite godis :) Vi la oss rätt tidigt för Tim har match tidigt lörd.morgon

Skogstur


RSS 2.0