Tiden skenar

Hinner aldrig skriva... Dygnet har för få timmar. Det är frustrerande när man känner att man inte hinner med alls.
Det är så mycket jag skulle vilja ( & behöver) göra men det går bara inte. De vakna timmarna räcker bara till allt som dagligen måste göras. Jag hinner inte med något "extra". Tråkigt & stressande.

Igår, söndag, hann jag iaf lägga ut kalk under & runt ensilage balarna. Skönt. Hoppas nu att det hjälper så inte mössen gnager sönder balarna i år igen. 30 balar blev förstörda förra året !! :(
Jag hjälpte Tim med skolarbete (inför prov) & lagade mat sen. Åt kycklingwok. Tim & Bosse åkte vid 13 tiden, till Växjö för att spela match (som Dalen vann :) )
Stephie slutade 14 på Konsum, jag åkte ner & handlade lite sen tog jag cykeln hem & Stephie fick ta Subban.
Det var jättefint väder, fast kallt, så vi gick ut en sväng med hästarna. Jag red & S gick med lillen. Rubin va pigg & glad när han fick gå på promenad. Men han blir snabbt varm & svettig i sin björnpäls.
Klockan 17 va vi på JFK på dressyrmöte. Va inte hemma förrän efter 20... Dags för te & mer skolarbete med flitige Tim :) Tyvärr somnade jag stup i ett så jag va nog inte till så mycket hjälp :) hahahaha

Förra söndan va Stephie & Surtsey jätteduktiga! Dom kom 2.a i en LB:1 & 6.a i LB:2 (el LB:3?) Jättefint ekipage. Dom passar verkligen varann. Första tävlingen för pållen! Lovande för framtiden !

Annars har veckan varit stressig. Precis som veckan innan va. Inte bra...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0