November, en dag med familjen

När dom vanliga morgonbestyren var avklarade tog jag fram stekgrytan och körde igång en stek. Sen gjorde jag mig klar för att åka & handla lite som saknades. Stephie kom just då och ville åka med. Efter att snabbt ha packat in varorna hemma gick vi ut i stallet. 
Det var dax för Coppen att få gå i en större hage. Han har ju gått i små hagar sen han kom hem. 
Vi började med att flytta Tosse upp till hagen brevid Sigge, medan jag tog Coppen till ridhuset för att longera honom. Vi ville att han skulle vara lite trött innan han släpptes i stor hage med tossiga Tosse i hagen brevid. 
Han såg väldigt nöjd ut när vi släppte honom sen. 
(null)

Vi fikade tillsammans med lite gott fikabröd som vi köpt. 
Stephie och jag gjorde sallad, skalade lite potatis och satte på en stek till. Dom var på cirka ett kilo styck så vi behövde göra båda. 
Sen gick vi ut i stallet igen. Nu för att ta en promenad med Sigge. Amanda följde också med. Regnet hängde i luften men vi klarade oss utan att bli blöta. Ja, fötterna blev rätt fuktiga förstås. Gympadojorna håller ju inte fukten ute. 
(null)

(null)

(null)

(null)

När vi kom in fixade vi fruktsallad till efterrätt, innan vi satte oss och åt allihopa. 
(null)

Danne kom också så efter maten spelade vi en omgång sexmannacanasta igen. Idag vann det andra laget, Tim, Bosse och Amanda. 
Kvällen var lugn. Tittar på Hellenius Hörna nu. Alla djuren sover. 
November... tiden går så fort. Det är ingen rolig månad tycker jag, mest mörk och regnig. 
Men i år är det ju lättare för mig ändå när jag inte behöver gå upp jättetidigt & åka till jobbet. Jag kan ju också var ute dom få timmarna på dagen när det faktiskt är lite ljust. Tacksam att jag har den möjligheten. 
Sov gott nu. 
Kram ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0