Snöoväder, skörd & röntgen

Vi vaknade till ett vitt Kolaryd dag. Men ändå inte så mycket snö som vi befarade. Nu har det ju kommit en del till under dagen men fortfarande mindre än vi trodde. 
Vi har nog haft tur& hamnat i utkanten av värsta väderfronten. 
(null)

Killarna som ska montera solpanelerna kom en sväng vid vid halv elva, men konstaterade att det inte var läge att jobba på taken idag. 
Fullt förståeligt. 
Jag satt med bokföringen & hade mailkontakt med revisorn på förmiddagen. 
När det var dags att laga mat tittade vi i frysen & bestämde oss för laxfiléer. Till våra folielaxknyten behövs morötter och purjolök. Morötterna fanns i kylskåpet men ingen purjolök. 
Men ute i växthuset finns fortfarande purjolök som går fint att gräva upp & äta. Sjunde mars liksom! 
(null)

(null)

Hästarna blev glada när dom fick gå in strax före tre. 
Jag åkte med Bosse in till stan sen. Han hade tid för att röntga sitt ben, det han bröt för tre år sen. Han har ont i det & dom vill kolla om plattan/skenan & skruvarna sitter som dom ska. 
Efter en snabbsväng till systemet hämtade vi upp Tim och åkte till Ikea. Där blev det lite diverse inköp till båda hushållen. 
Vi åkte till Ica & handlade på vägen hem. Vi köpte en grillad kyckling till kvällsmat, den mättade oss alla tre. Wilda älskar kyckling. 
Några Wildabilder blir det idag också. 
(null)
Skåpsråttan, "hjälper" husse att plocka ur diskmaskinen. 
& sen lekte dom kattkurragömma 
(null)

Ute viner vinden runt knuten. Det ska tydligen blåsa på ordentligt i natt. 
Jag ska gå ut & natta hästarna nu och brodda Sigge. Jag gjorde inte det igår, hade väl någon konstig förhoppning att det inte skulle komma någon snö alls. Men nu är det som det är, så lika bra att skrida till verket. 
God Natt 
Kram ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0