En ganska typisk UlleBulleDag

Tisdagen blev en ganska stressig dag.
Upp & ut i stallet 06.00 som vanligt, ganska mysigt att bli välkomstgnäggad på när man kommer ut :)
Sen va det dags att försöka väcka T som började skolan kl.9.00. Inte så populärt. Men hans skoldag va kort -
klockan 11 ringde han & ville bli hämtad. Tillbaks till jobbet & jobbade båda två. Vid 12.55 hoppade vi in i bilen igen & åkte t tandläkarn i B-ryd för en tandställn.koll . Hem en snabbis först & borsta tänderna iväg igen 10 min senare.
Tandläkarn va snabbt avklarad - jag försökte hinna läsa så mycket som möjligt i en svallertidning :) Enda gången jag läser sånt, hann få mig några smaskiga nyheter iaf.
Sen skulle T till golfbanan direkt & jag åkte tillbaks till jobbet en stund. Kom på vid kvart över 3 att jag glömt leverera ett paket i Bankeryd som jag lovat göra i samband med tandläkarn... Ok, in i bilen igen & iväg. Kollade med T på vägen & då ville han med hem igen, så förbi golfbanan & hämta honom & sen till kunden för leverans.
Det var snabbt avklarat så efter skulle jag snabbt in på Ica en sväng. I dörren in mötte jag en tjej... tankarna snurrade....va det inte.... jo ! Emma! Har inte sett henne på nästan 20 år tror jag. Jättekul! Pratade en del gamla minnen & lite nytt med förstås. Sen in i affären & ut i bilen till en son som hade tröttnat på att vänta....
Hem & packa upp varorna, kasta i sig en macka & sprang sen över till Tobbe. Mockade,fixade mat, borstade, gick en sväng med honom & lät honom beta lite (soligt en stund som omväxling)
Hem igen & tog in våra pållar & matade dom.
In & lagade mat till oss. blev bara makaroner & falukorv idag, inte så gott.
Diskade,dammsög & tvättade lakan.
Ut i stallet igen vid halv 8 & red Chanti. Klättrade. Tim hängde med på cykeln men bytte den till Hästen i backen.
NattFodrade hästarna & gick sen in & duschade +
gjorde te & tog en macka innan jag somnade i soffan.  
Zzzzzzzzzzzzzzzz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0