Sommarblommor


Ryggläge

Gick upp vid 07.30 i morse men fick gå & lägga mig igen. Jätteyr & illamående.
Har tillbringat hela dan i ryggläge på soffan eller i sängen. Stressande, inte precis vad man är van vid.

Jobb igen

Tisdag innebar jobb igen. Packning av symaskinsnålar med manual & div.tillbehör. Hela familjen + Henke jobbade ca 5 timmar.
Jag red pållen på morgonen som tur var, för efter jobbet körde jag Tim till träningen på Öxnegården. Istället för att bara vänta på honom i 1.5 timme sprang jag Milen däruppe. Den är inte lite backig .... Det går uppför & nerför ( mest upp :( )hela tiden. Jag var aningen svettig efter!
In i duschen direkt när vi kom hem & sen åt vi med Bosses fallskärmspilotsvänner (låååångt ord va')
Varm & härlig kväll.

Idag onsdag sov jag till 9, det händer inte ofta. Minns inte när jag sov så länge senast faktiskt.
Körde Tim till golfbanan & åkte till jobbet igen. Fick undan en hel del - skönt.
Eftermiddan' ägnades åt rensning i uthuset + dammsugning inne. Va & handlade på Ica sen med Stephie.
S red ut Ernst på kvällen tillsammans med T & Rubin ! :) Han har inte ridit på jättelänge men är jätteduktig & både travar & galopperar barbacka. Jag gick med - skönt med en promenad.

Go'Natt

Motion & Shopping

Igår, söndag, red jag på morgonen. Anette & Berry kom så vi red ut en sväng tillsammans. Det var lite kyligare idag + lite blåsigt. Efter det började vi plocka bland grejerna i "uthuset".Dammade av &  bar in en del möbler så att Bosse kan måla tak & lägga golv därute. Det är mycket grejer som har blivit kvar därute efter renoveringen.

På kvällen va det dags för träning igen. Tim & jag cyklade till Axamo (drygt en mil) Mycket uppförsbackar på ditvägen :( Sen sprang vi 5 km & cyklade hem igen. Jag försökte tänka ut en ursäkt på vägen dit varför jag bara skulle spring 2.5 km men kom fram till att jag visst skulle orka 5 km & det gjorde jag :)

Måndagen har ägnats åt shopping. Stephie, Henrik, Tim & jag åkte till Ullared. Det fanns inte så mycket snygga kläder som jag hade hoppats på men vi fick ihop till vad genomsnittsfamiljen handlar för per år enligt deras statistik & drygt det.
2 800:- fick jag betala & 2 700:- är tydligen genomsnittet :)
Var (som vanligt) trött när vi kom hem & intog soffan en stund.
God Natt

Händelselös dag ? !

Dagen började tråkigt, Tim & jag kunde inte komma på nåt roligt att göra. Mindre roliga saker finns det ju alltid som behöver göras men vi kände inte för att städa osv.
Regnet höll inte på så länge så vid 11 tiden gick vi ut & plockade smultron. Vi fick ihop nästan 5 dl, inte så dåligt:)
Hemma igen fikade vi med smultron & glass & spelade lite yatzy.
Sen va det dags för kubb - som jag vann igen (2 ggr) !
Efter maten körde jag Tim till golfbanan & red sen dressyr i ridhuset. Det va lika svettigt som vanligt & Enchante fick duscha efter. Jag hoppade i poolen & simmade 30 min - skönt.
Käkade pizza på kvällen & som vanligt somnade jag i soffan en stund. Men Tim va pigg & ville ut & cykla så vi tog en sväng, runt Ebbarp bl.a, på en timme. Sen tog bosse 6 Tim ett kvällsdopp.
En ganska händelserik händelselös dag... :)

Kvällsdopp


Darwin hem

En varm dag till är slut.Men det har även regnat lite idag. Körde Tim till golfen i morse & sen kom L för att hämta hem Darwin. Men det tyckte  inte pållen. Han ville inte alls åka med.... Jag som har lastat & åkt själv med honom jättemånga gånger utan problem. Till slut tog jag min bil & transport & körde hem honom till L&H. Det såg ut som han kände igen sig & han såg ganska nöjd ut i sin hage full med gräs. Många kompisar runt omkring har han också.
Efter att ha hämtat hem golfarn' lagade vi mat & åt, hängde lite tvätt & städade.
Red Enchie i ridhuset - där va det jättevarmt & kvavt. Svetten forsade om oss båda.
Kvällen ägnades åt vin, nötter, badminton, kubb & lite träning.
Tim kollade om han fortfarande kan gå på händer ( han kunde gå hur långt som helst som lite) Han kan fortfarande :)
Vill ni ha ett tips?? Trampa inte på era RayBans - det håller dom inte för. Henke ser numera ut som en sjörövare:)
Stackarn, för dom är ju inte gratis precis... :( Alltså - lägg undan solglasögonen INNAN badmintonmatchen börjar.
Sen är det försent (kanske)

KramKram

Två händer


En hand


Kliv inte på dina RayBans


Darwin


Skara Sommarland

Hade en heldag på Skara Sommarland med Tim & Felix igår. Åkte & kom hem vid 9 (21) Jag somnade i soffan direkt.... Men mysigt hade vi.

Tim & Felix har däckat :)


GoCart


BarPonnyn


Semester & jobb

Gårdagen va väldigt varm (igen) Tillbringade mesta delen av dagen vid poolen.
På förmiddan kom Anette förbi med barn & barnbarn. C (2 år)ville rida på Rubin, & Rubin ställer alltid upp :) Han gillar när barnen vill rida på honom. Sen blir han ännu gladare när han får följa med till baren & få en Cola :) Fanta går oxå bra!
Sen ville C bada. Så jag hoppade i för att försöka hindra honom från alltför många kallsupar.. Det känns att det är längesen mina barn var små.  Det är inte lätt att hålla en naken, hal liten barnkropp som älskar vatten! Men mysigt va det.
Sen kom Kalle (snickarn') förbi för att se hur allt blev till slut. Han har inte sett köket & badrummet i uthuset sen det blev klart. Fram med fikat igen.
Framåt kvällen kom Peter & Lisa & körde en poolvolleybollmatch med Tim & Felix. Jag fick va bollKalle.
Efter att ha lagat & ätit kycklingtacos (fajitas) åkte vi upp till stadsparken med Claes & Felix & körde en minigolf.
Jag förlorade inte !! Satte t.om. 2 spikar :) Fast det va ren tur, ingen skicklighet där inte.

I morse gick klockradion igång 06.00. Dags att jobba. Vi hade 700 symaskinsnålar att packa & skicka till USA.
Det gick rätt smidigt faktiskt. Va klara vid 14.30 tiden. Åkte hem i ösregn & åska. Välbehövligt, men det blev inte så mycket svalare efter ändå.
Red vid 18-tiden. Va i ridhuset ca 40 minuter & kom ut därifrån jättesvettiga båda två. Skrittade ut 20 min efter.
Enchie blev duschad med slangen & njuter av att rulla sig i värsta dammet i hagen efter. Så nu är han väldigt ren & fin - eller inte :(

Stephie jobade 13-22.15 & Tim & Felix spelade golf, badade & spelade mer minigolf på kvällen.



God Natt 

Skööönt


Poolvolleyboll


Blommigt


+34

Vaaarmt !
Red ut en sväng på morgonen igår (lördag). Stackars Enchie blev svettig trots att vi skrittade nästan hela vägen.
Resten av dagen tillbringades i poolen & solen + att förbereda lite mat. Skrapa en stor gryta färskpotatis, baka kladdkaka med fudgefyllning marinera kött osv.
Vid 19-tiden kom Henriks föräldrar & syster. Vi grillade, spelade volleyboll i poolen & njöt av den varma sommarkvällen. Rubin fick oxå komma till baren en sväng. Han vet precis vad det betyder när vi vänder nosen däråt. Han fick välja på Cola eller Fanta, det blev Cola & han drack upp, hela burken + åt några salta pinnar till.
Han älskar det! När barnen va små fikade han alltid med oss på gräsmattan.

I morse va det jättevarmt tidigt. Bestämde mig för att låta hästen vila idag.
Vi började med att göra rent poolen & kolla värdena på den & klorera lite mer.
Sen va det dags att använda musklerna. Hästarna behövde nya hagar & grannen är snäll & låter oss använda deras fält. Fy va svettigt det var. Drack flera liter vatten medan jag slog i stolpar i den lite för torra marken.
Hästarna blev iaf jätteglada när dom fick gå dit & äta lite gräs :) Det var värt all svett:)
När jag sen stod i en svalkande dusch (& väntade på att Bosse skulle komma hem med Kinamat, mums) så ringde Tim & ville ha hämt på golfbanan & sällskap till löpträning på Axamo... Hade jag visst glömt..
Ok ut ur duschen, på med springkläder & iväg ( utan mat i magen) Det var absolut proppfullt med folk vid Axamo. Men inte många va lika dumma som oss som valde att springa - alla andra låg på badstranden naturligtvis.
Hej & hå, +34 grader & springa intervall = 6x1000 meter.Trodde ett tag att jag skulle säcka ihop & spy men magen va ju helt tom så jag klarade mig :)
Det åskar lite runt omkring nu på kvällen men verkar inte bli nåt större oväder just här.
Dags att natta hästar & mig själv.
NattiNatti


Grodhopp :)


En semesterdag till

Torsdag,
En ledig dag till, yippee. Inte så bra väder här idag men varmt ändå. Körde Tim till golfbanan på förmiddan & bakade bullar sen. Åkte till Habo en sväng & köpte staketstolpar för att kunna göra en hage till & laga den gamla lite. Köpte god lax av Stephie i deli'n på Konsum & åt den till lunch. Red ut en sväng på en pigg Enchie, klättrade bl.a.
Efter det var det dags att träna med Tim (hans "egenträning" från HV71) Idag var det snabbhet & smidighet som skulle tränas, tror jag :) Men Tim skrattar mest när vi springer 10, 20 & 30m det fortaste vi kan. Jag måste se väldigt komisk ut när jag springer. Men det bjuder jag på. 3x10 Grodhopp, skridskohopp & hopp på ett ben efter det känns i låren kan jag lova.
Det var skönt att hoppa i poolen sen (under tak) Simmade en del & körde en lång vatten volleyboll match.
Kram

Semesteronsdag

Äntligen en hel semesterdag. Fast den började 06.00. Upp & ut till hästarna, fodra, mocka & släppa ut, precis som alla andra mornar. Sen in & försöka väcka Tim som skulle gå Caddy åt Jacob på A6 Golfklubb. Fick upp honom ur sängen 06.55 & så åkte vi 10 min senare (man skulle va kille :) )
Åkte hem & åt frukost & red Enchie i ridhuset, varmt & svettigt men mindre dammigt än på ridbanan.
Har tillbringat eftermiddan i solen i & vid poolen, härligt! Gjorde lite nytta framåt kvällen; hängde tvätt, dammsög & trädde några persiennsnören.

Måndagen & tisdagen blev inte så mycket semester. Jobbade till ca 13 på måndan & åkte hem & tvättade av Darwin inför veterinärbesöket. Han torkade jättesnabbt i solen. Tyvärr fick jag inga roliga besked av vet. Åkte till ägarna på kvällen & pratade om hur vi ska göra.

Tisdagen började bra med en shoppingrunda med Stephie. Vi hittade en hel del (tyvärr för plånboken) men kul med lite nytt. Bl.a köpte vi en jättesnygg bikini var :) Det känns som om dom slits ganska fort nuförtiden när vi badar så mycket & i saltvatten hela tiden. Ett telefonsamtal från Bosse gjorde att vi fick avsluta shoppingen & jag fick åka & jobba istället... Kom hem vid 20-tiden & bytte om för att springa 7 km med Tim. Kändes rätt ok idag, va inte alltför jobbigt.

Hoppas på semester imorrn oxå, men man vet aldrig :)

Semester


Kubb


Gråger


Varm söndag!

Hjälp vad varmt det har varit idag. Varmt & kvavt. Red Enchie i morse på ridbanan. Kan lova att vi va svettiga båda två efteråt.Sen har det inte blivit så mycket mer gjort. Har legat i solen vid poolen men mest I poolen faktiskt:) Det var min & S namnsdag idag. Fick en bok som verkar väldigt spännande av S. Blomma 2 nittriss :( & noblesse av B&T.
Semestern skulle börjat imorgon... den får börja med jobb, tandläkar & veterinärbesök... Inte så mycket semester med andra ord. Hoppas kunna va ledig tisdag iaf. Onsdag el. torsdag måste vi jobba. Som vanligt på våra semestrar.
Men man får va glad att vi har mycket jobb, hade varit mycket värre om vi hade haft väldigt lite att göra. Har iaf haft en varm skön & vilsam helg. Kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0