Längesen

Det var längesen jag skrev..
Det var ganska längesen jag träffade min syster & två av mina goa syskonbarn oxå. Men denna helgen har dom varit här. Alltid lika kul :)
I fredagskväll spelade vi en vild poolvolleybollmatch, roligt!
Vådret va inte det bästa när vi vaknade på lördan tyvärr. Det va meningen att vi skulle ta färjan ut till Visingsö kl 11.00 & åka på Fly-in där. Men efter lite dividerande fram & tillbaka & kollande av väderprognos bestämde vi oss för att stanna hemma. Visingsö i regn i en husvagn är inte speciellt trevligt.
Vi hoppade istället in i bilen & åkte till Tabergs Toppen & spelade minigolf. Dom har gjort en ny äventyrsbana där, riktigt kul med annorlunda gräsbanor. På väg därifrån tyckte Tim att vi skulle köra GoCart med. Niclas & Jessica ville oxå köra. Mia Stephie & jag hejade på. Tim hade snabbaste varvtiden denna gången så nu vill Niclas ha revanch i Kristinehamn innan sommaren är över. Det känns i och för sig som den är över redan, höstväder ute. 
Sen åkte vi till A6 en sväng för lite shopping.
Eftermiddan & kvällen bjöd på lite sol t.o.m så vi satt ute & åt god mat & spelade lite badminton. På kvällen åkte Stephie, Jessica & Niclas in till piren för att festa lite. Vi andra roade oss med soffan & en film :)

Idag söndag har det regnat nästan hela dan. Jättetråkigt. Men ur garderoben plockade jag fram en uppblåsbar "badbanan" med tillhörande boxhandskar (Köpt från CoolStuff ) Vi hade jättekul i poolen igen. Det var inte lätt att komma upp på bananen & väldigt svårt att hålla balansen.
Åt fläskytterfilé m klyftpotatis + hallon & blåbärspaj innan det var dags för fam.Fransson att åka hem i regnet.
Så kul när dom är här men vilket skitväder ... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0