Matleverans

Måndan' innebar ett mindre kaos på jobbet. Massor med folk (så många att alla inte fick plats runt fikabordet) & massor att göra. Det händer en hel del just nu. Nyanställning & nytt kontor som öppnar i Borås. Kul :)
Nålarna som skulle packas kom på vift & hamnade i Tyskland istället. Hoppas dom dyker tidigt tisdag.
Tim slutade redan strax efter 14 så vi åkte hemåt & fixade mat (pasta & bacon) Medan Tim åt tänkte jag vila lite på soffan, men somnade som en stock... Är inne i en sova jättedåligtperiod.
Körde Tim till träningen vid 16 tiden & handlade lite frukt på vägen.
Sen va det dags att ta hand om pållarna. Red ut Enchie en sväng runt Målskog-Rickarp. Han va tokig. Det började med att två tjejer på ponnys tyckte att det var lämpligt att vrålgaloppera uppför värsta backen (asfalt) en bit bakom mig. Det lät som om vi skulle bli anfallna bakifrån av värsta stridsvagnen eller nåt. Jag blev nog lika rädd som hästen :( Sen kunde han inte skritta normalt utan galopperade sidvärts framåt.. Men hem kom vi iaf. Inte så lätt att handskas med honom med vanligt tränsbett i dom situationerna.
Dags att laga mat igen sen.
Nu blev det spenatenchilladas med yougurtsås & sallad. Mums, det var jättegott  faktiskt.
Receptet va från Linas.
Jag gillar verkligen Linasmatkasse.se Det är så smidigt! Fick ny leverans oxå - fast sent den här gången - 21.45 dök dom upp. Hade jättemycket att göra sa chauffören = jättemånga kunder.
Lika spännande varje gång att se recepten & varorna. Det enda jag inte gillade denna gången va lammfärs. Men den kan jag nog skänka till någon. Nån finns det nog som gillar att äta kofta :) Jag har smakat en gång & törs inte göra om det.
Det är tomt utan Stephie men hon & Henke verkar ha det mysigt på Öland & kommer ju snart hem igen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0