Söndag igen

Veckorna rinner iväg, det är måndag & söndag :)
Veckan såg ut som alla andra, mycket jobb (tack & lov :) ) ridning o.s.v
Skulle ha fikat med A i tisdags men vi hann inte nån av oss. Bosse åkte hem, sjuk vid 2-tiden, med Tim, så jag jobbade vidare till 17. Skönt att hinna jobba undan lite.
Red ut en sväng i fredags, det är så fint ute nu på hösten. Jag älskar sommaren men visst har varje årstid sin charm. Chante var "snäll" & gick (eller kröp ! )även där han tyckte det var jätteläskigt. Som t.ex vid lagårn' där dom bygger en massa just nu.
Åt grillad kyckling & tacos på kvällen. Tim hade lite kompisar hemma så jag la mig inte förrän 12. Sov sen nästan ingenting :(  Jättejobbigt...Va inte på bästa humöret när jag gick upp på lörd.morgonen... 
Men solen sken & Tim & jag åkte till A6 för att köpa skivstång. Jämförde lite priser & bestämde oss för Intersport. Nu fanns inte grejerna hemma men skickas från Linköping på måndag så vi får dom i mitten av nästa vecka. Sen blir det träna av!
Lagade lövbiff med pommes sen innan jag skjutsade Tim till Albin.
Red i ridhuset sen, trodde att jag skulle va själv där halv 7 en lördag kväll men 2 till va där. Kul med lite sällskap..ibland, ibland gillar jag att rida själv. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0