Söndag morgon

Länge sen jag hade ett par minuter över att skriva här.
Det krävs i och för sig att datorn har ett par minuter över för mig oxå. Den är ofta upptagen med någon annan familjemedlem. Men nu strax före 8 på söndagsmorgonen är vi "lediga" båda två. 5 minuter till iaf.
Ska till JFK & skriva protokoll på dom nationella dressyrtävlingarna.
Körde S till jobbet vid halv 7 i morse. Va ändå vaken & har varit nästan hela natten.. Jobbigt. Likadant flera nätter i rad. Börjar känna mig väldigt sliten :(
Riktigt höstväder ute idag. Ska rida ut en sväng med Chante sen när jag är tillbaka hemma igen. Måste städa med. Har inte hunnit nåt sånt i veckan. Det har varit (&är) jättemycket på jobbet så min deltid har blivit heltid..
Svårt att hinna med allt då.
Ensilaget kom i veckan iaf - skönt. Men jag har inte börjat fodra med det än. Chante fick ju nån allergisk reaktion i somras när vi bytte ensilage en gång så jag tänkte börja (väldigt försiktigt) ikväll. Ville inte behöva ta ut veterinär på helgen med allt det innebär i extra kostnader.
Annars har det varit mest jobb, häst & vanliga sysslor här. Inget nytt händer.. mer än att Tim har bytt från HV till Dalen! Känns bara bra faktiskt! Vi har ju diskuterat länge fram & tillbaka men nu är det klart.
Konstigt igår bara på träningsmatchen mellan HV-Dalen... Vi satt med HV föräldrarna men hejade givetvis på Dalen. Känner ju inte föräldrarna i Dalen än. Dalen vann till slut med 4-0 :) Skööööönt.
Nehej, dags att åka & skriva.
Hej Hopp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0