Produktiv Helg

I fredags orkade jag inte rida utan vi tog en promenad med båda hästarna Bosse & jag. Gick upp runt Målskog & Rickarp. Det var ganska varmt för Rubin med sin tjocka päls. Uppför gick det segt men nerför på hemvägen rullade det på bättre :-)
Träffade Karin & Maggie vid Målskog & stod & pratade en stund.
Åt lite tacos på kvällen. Snabb ( & god) fredagsmat)
På lördagen gick jag upp tidigt för att rida innan vi skulle åka till Vänersborg/Trollhättan för att titta på Tims matcher.
Ute var det vitt... Usch... Snön yrde utanför...

Ridningen (i ridhuset) gick bra. Red på träns & Chante kändes mycket bättre än i torsdags, (det gjorde jag med skulle han nog lagt till :D ) Han var inte lika "stel" i nacken & piggare. Skönt.
På väg tillbaka till stallet snurrar det som vanligt i huvet, tänker på vad jag har kvar att göra i stallet, hinner jag tvätta håret? Äta nåt? osv. Jag är alltid på nästa "måste göra" grej i huvet.

Men medan jag red hade Bosse pratat med Tim som tyckte att vi skulle komma på söndagen istället.Dom hade vunnit alla matcherna både på fredan & lördag morgon.
Ok, bara att planera om & snurra igång hjärnan igen... vad är det då som ska göras istället.

Efter en kopp kaffe gick vi ut & målade i stallet. Bosse hade målat det bruna nedtill på väggarna medan jag red.
Så nu tog vi det vita upptill + taket. Det blir fint!
Åt lax & satte sen igång att tapetsera Stephies rum. Vita tapeter med lite ränder i blir det, tror det oxå blir jättebra :) Jag är dock inge vidare på att tapetsera... Jag tittade mest på, drack vin & va lite hantlangare :)
Halv 8 la vi ner aktiviteterna för dagen, det var Bosse som avbröt kors i taket. Han brukar hålla på tills jag spyr av trötthet men nu var det han som ville avsluta, jag tyckte det gick bra ett tag till :D ( Läs 2 rader upp igen om du glömt hur jobbigt jag hade det :D )
Kvällen tillbringades i soffan framför TV.n. Pratade om söndan & jag kom fram till att jag inte kunde följa med till Vänersborg/Trollhättan pga att om dom skulle gå till final så spelas den 17.00. Det blir inte så bra för hästarna, tror inte dom vill gå in vid halv 10 -10 på kvällen. OCH vara utan mat från 12 på dan.

Bosse åkte 07.15 på söndan, jag låg kvar till 8 :)
Red efter frukosten. Gick in i ridhuset igen & Chante kändes ganska fin denna gång oxå. :-) Skrittade ut en sväng efter .
Jag hann precis bli klar i stallet innan Mia Å kom & hämtade mig. Vi åkte en snabbsväng t JFK för att träffa tredje ryttaren i Div 1 laget, Vivianne. Varken Mia eller jag har träffat henne innan.
Hemma igen bytte jag bara om & gick ut & sprang 5 km. Det kändes lite segt mot slutet annars ok, rätt kallt bara.
Sen va det duschen & strykning resten av eftermiddan. Plus lite städning.
En glad Tim kom hem efter vinst i 2-stadscupen ! Härlig avslutning på säsongen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0