Midsommar

Dålig uppdatering.....igen....
Jag kan inte logga in på Blogg.se på min iPhone.....inte bra.Därför har det inte blivit något inlägg i helgen.
 
I onsdags åkte jag ut till Kiddet & tränade med Chanti.
Träningen gick sådär. Hästen ville totta på alla hästarna runt omkring & blev spänd osv. Men bitvis va han fin. Tränade byten i var 4:e & var 3:e, inte lätt på en spänd okoncentrerad häst men till slut skärpte han sig :D
Jobbade oxå med att samla traven & galoppen ännu mer.
Janne kom ut med kameran för att fota till Reklamen för MSM. Solen stod ganska lågt så det blev en massa dumma skuggor på "ridbilderna" Så jag fick hoppa av & så tog vi några (läs 100) bilder när jag stod brevid Chante.... med hjälmen avtagen..... efter ett halvt (svettigt ! ) ridpass... Snyggt ?!?  Noot!!
Skit samma. Flyern ska ju bara delas ut på Falsterbotävlingarna..... Ingen jag känner kommer att se den....eller...jo!
Jag har inte sett bilderna än.
Jag red med Stephies sadel & det känns som jag sitter mycket bättre i den. Men tyvärr åker den fram lite. Ska prova med fårskinnet under nästa gång.
 
Fredag = midsommarafton. Vädret var faktiskt helt ok. Jag fixade stallet på morgonen & bestämde mig för en vilodag från ridningen.
Vilket gjorde att jag hann ligga en timme i solen & bada lite i poolen, Skönt! Det har varit alldeles för lite av den varan i år!
Sen var det dags att städa & fixa mat.
Mats & Marie kom vid 17.30 tiden. För ovanlighetens skull var vi klara innan dom kom & hann sitta i lugn & ro i baren en stund & bara varva ner, inte helt fel!
Sill, färskpotatis, lax & grillat stod på menyn med havreflarnskorgar med grädde glass jordgubbar & blåbär till efterrätt. Mmmm det var gott :-) Tim & en tjejkompis var oxå hemma. Vädret höll sig ok så vi kunde sitta ute till ca 22 då det började bli kyligt.
Vi avslutade kvällen med en katastrofal omgång Canasta :/ Vet inte vad som hände, det är flera år sen jag fick så dåliga kort, hela tiden! Men det är väl artigt att låta gästerna vinna :-)
M&M sov över i uthuset & på midsommardagens morgon satt vi ute & åt en lång mysig frukost.
Solen visade sig lite ibland.
Eftermiddan ägnade jag åt hästen. Red i ridhuset & det gick väl ok. Lite blandat men jag kräver ju lite mer så det är klart att det blir jobbigt för honom. Skrittade ut en sväng efter sen.
Vi åt rester från gårdagen & tog det allmänt lugnt på kvällen. Bosse köpte DVD.n " En gång i Phuket " som vi kollade. Den var helt OK. Rolig.
 
Söndan startade jag som vanligt i stallet. Var uppe vid 7. Red iväg, med Anette & Berry, vid halv 9. Vi red över på andra sidan 195.an. Regnet hängde i luften så vi hoppade över Högamon. Bestämde oss för att hinna hem innan vi blev dränkta, & det lyckades :-)
Tim var snäll & fixade en ljudbok åt mig så sen ställde jag mig & lyssnade på den & strök. Skönt att få undan all strykning!
Bosse fixade maten under tiden.
Jag tog oxå tag i diverse uppackning. Stephies kläder som har legat i tvättstugan ligger nu fint nerpackade i hennes byrå. Även kartongen som packades ut ur badrummet uppe vid renoveringen är tömd, hälften är kastat & resten ligger i lådorna i nya badrumsskåpet. Skönt att få undan lite.
När Tim åkte & tränade vid 18 tiden gick jag ut & sprang i småregnet. Det blev 5 km på 29 minuter. Kändes lite segt.
Tim kom hem med 3 (!) tjejer efter träningen. Dom skulle ha tjejkväll :D (Dom tre tjejerna & Tim  :D )
Nejdå, det är kul att han har kompisar & hans stora rum kommer ju till användning när många ska sova över.
 
Det är måndag morgon nu, på jobbet. Ute öser regnet ner. Det ska tydligen bli värre & värre hela dan, så hästarna fick stå inne idag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0