Ledig dag... eller inte..

Klockan ringde 06.30 i morse. Dags att mata & släppa ut hästarna. 
S kom vid 7-tiden & vi åt frukost innan vi gick ut i stallet igen. 
Sigge skulle gått ett pass i ridhuset men Pia vattnade & harvade där inne så det fick bli uteritt istället. Vi gick uppför backen mot Rickarp/Målskog. Han var jätteduktig & skrittade snällt med, skönt! 
S hade föreläsning kl 10 & elever på em så jag lovade att motionera PB lite.    Det blev sådär...
Jag gjorde iordning honom & gick över till ridhuset. Där utanför bland hästhagarna kryllade det av barn.     Lite läskigt tyckte PB. Eller snarare ovanligt kanske. Det brukar ju inte springa omkring en massa små människor där i färgglada prassliga kläder. 
Väl inne i ridhuset blev det ännu mer "väsen" utanför då någon/några hästar kom på att dom små barnen va farliga & började springa i hagarna. Jag fick gå med PB en bra stund innan han slappnade av lite. Sen var det dags att sitta upp på lille (1,78 m) Princen. Då fanns det ingen pall el stol att kliva upp på. Inte jättesmidigt att sitta upp utan.... särskilt inte med ont i ryggen.  Men upp kom jag & red en stund. Med en stor publik av små barn. Det är konstigt hur något kan se så lätt ut men sen kännas så svårt. 
När S rider PB ser det så enkelt ut, sen när man själv sitter i sadeln  känns det som man ska ratta runt Finlandsfärjan :-0
Klockan 13-15 hade jag möte på jobbet. Kul på sin lediga dag...eller inte. Det handlade om nya schemat där vi egentligen ska ta bort delade turerna på helgerna - men så kommer det inte att bli. Det kostar för mycket enligt chefen. Kan stämma - men att göra "ett hälsosamt schema" i veckorna & behålla "ohälsosamma" tider på helgerna känns sådär. 
Jag handlade lite på vägen hem. Var riktigt hungrig då för jag åt bara lite gulaschsoppa innan jag åkte på mötet. Hamburgare fick det bli idag. Stekte dom i min grillpanna som jag valde som julklapp från jobbet för nästan ett år sen. Det var premiär användning av den.  (null)
Jag är riktigt nöjd! Den kommer komma till användning fler gånger!      Jag hann med lite städning & tvätt idag oxå. Bokade in höhämtning imorrn med, pust. 
Det har varit ganska varmt idag. Ca +10 grader. I förrgår natt var det ett par minusgrader. 
Puss & Kram






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0