Mitten av November

Det är redan mitten av November. 
Vi kan inte klaga på vädret denna hösten. Det har varit grått & mörkt ett tag men inte så mycket regn. 
Igår, onsdag, jobbade jag 7-15. Vi hade schema möte mellan 13-15. Det var inte så mycket ändringar denna gången - kors i taket. Annars är ju chefen specialist på det - att med kort varsel slänga ur sig att vi ska göra om hela schemat. Nu var det mest planering inför jul & nyår. 
Efter jobbet dammsög jag huset. Sen blev det 5 km på Cross Trainern.            S hade ridit Sigge på förmiddagen. 
Idag har jag varit ledig. Jag fixade stallet och red Sigge i ridhuset. Det blev ett svettigt pass för oss båda, så jag fick ta en snabbdusch med hårtvätt & allt. 
Klockan ett hade jag tid hos Naprapaten på Medic Rehab. Det är inget jag ser fram mot precis. Jag gillar inte alls när han knäcker nacke & rygg. 
Jag har fortfarande dålig känsel i 2 fingrar på höger hand. Naprapaten har försökt fixa det & visst,  det onda i ryggen & axel- armhåla har blivit bättre men känseln är inte tillbaka än. Han rekommenderar nu att jag avvaktar till slutet av Januari ungefär & om det inte är bättre så får jag söka läkare & röntga osv. 
Jag åkte förbi Eko hallen en sväng & köpte några småsaker, sen till A6 & köpte mascara på Kicks. Efter det körde jag till Granngården & ordnade lite Krafft & morötter till Siggehäst.      B & jag åt typisk torsdagsmat idag, ärtsoppa & pannkakor. 
Lite bokföring hann jag med på kvällen oxå. 
(null)

Inte så ofta man kan låta hästen beta frodigt grönt gräs i mitten av November! 
Sigge gillade det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0