Bilstrul & Flyttfika

Lördagmorgonen blev något hektisk. 
Bosse åkte till Hässleholm med Kjell vid 06. Stephie åkte mot Ljungby & Växjö 07.00 för att ha träningar. 
Siggekatt väckte mig 06.30, han ringde på sin kattklocka & ville in. Jag tyckte att det var lika bra att gå upp & sätta fart med mockningen. Hästarna fick äta frukost inne för det ösregnade ute. 
Stephie ringde när hon hade kört ca 10 minuter. Då tändes Abs lampan + sladdvarning och bromslampan i hennes bil... Inte så lämpligt att köra vidare med den bilen...
Jag hoppade i Toaregen & så möttes vi   & bytte bil. Jag behövde bara bil en kortare sträcka den dan. 
Hem igen & så hann jag precis göra stallet klart & kamma mig innan det var dags att åka & hämta Josephine. Vi åkte sen till Marika, en fd jobbarkompis som gick i pension för 1,5 år sen. Hon ska flytta till Värnamo i December så hon ville bjuda på fika innan flytten. 
Vi skulle egentligen tagit en promenad med, men regnet öste ner så det fick bli en längre fika istället. Felicia kom förbi en stund också. Hon är sjukskriven fortfarande så det var kul att träffa henne igen. 
(null)
Jossan fotar fikat. 
Jag tog in hästarna när jag kom hem & gick in & åt lite tacos som var kvar från igår. 
(null)
Sen somnade jag visst i soffan. Haha, inget ovanligt för mig, att jag slocknar efter maten. Jag sover inte länge utan en liten power nap räcker. 
Sen gick jag ut & red Sigge. Fast inte ut utan in, i ridhuset. Han var pigg som vanligt men var lite mer reglerbar i galoppen än han brukar. 
(null)

Idag är det söndag & vi har ställt om till vintertid. Usch! Jag gillar det inte! Det är mörkt vid 17 redan. Så tråkigt! Jag fixade stallet på förmiddagen & sen kom Stephie & vi gick till ridhuset med Sigge & Rosa. S red båda för hon ska träna på tisdag. 
Resten av dagen har varit ganska lugn. Jag har varit frusen & trött. Förkylning på g? Eller bara trött helt enkelt. 
Ingen av oss kunde komma på vad vi skulle äta så till slut åkte jag in till Jönköping & köpte mat på Mr Rice. Gott. Jag äter alltid Cashew Chicken där. 
Jag duttade en stund på tavlan en stund på kvällen. 
Stephie säger alltid att vi har en oduglig katt. Idag får jag nog hålla med. I foderkammaren fick jag sällskap ikväll..... (null)

(null)
....av lille Musis.
Det hade ju varit bra med en katt som gjorde sitt jobb i stallet. Siggekatt tar många möss MEN han gillar inte att gå in i stallet.... Inte bra! 
Han gillar att chilla på strykbrädan när det är regnigt ute!
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0