Fönsterputs på hög nivå

Idag sov vi ända till 8.30, så skönt.  Efter frukosten tog vi en promenad Bosse & jag. Det är inte ofta han orkar gå med men idag ville han med. 
Vi gick runt Labbarp, drygt 3 km. Vilka fina färger det är ute nu. 
(null)

(null)

(null)
Vi bor väldigt vackert (tycker vi 😅)
Nedanför Labbarp ligger gamla kyrkskolan där Stephie & Tim gick i  "nollan" till trean. Den är nerlagd nu sen flera år tillbaka tyvärr. Vi tyckte det var en jättebra start att få börja på en liten skola istället för en med nollan till nian. 
(null)
Båda skolhusen står tomma & det ena blev utsatt för skadegörelse så man har spikat för fönstren. Så tråkigt. 
Troligen ska dom rivas & det ryktas om att det ska byggas ett hvb- hem där...
Inte kul alls!
(null)
(null)
Så mycket löv!!
Vi hann med en kopp kaffe innan hovslagaren kom. Det var Coppens tur att få nya skor. Han var snäll lille plutten, det är mycket dom ska lära sig dom unga hästarna. Bli spikad i fötterna osv. 
Vi har ju haft byggställningen uppställd på framsidan. All panel är inte bytt än men vi (läs Bosse) har insett att det inte blir mer spikat & målat i år så idag plockade vi ner den. Jag passade på att putsa vardagsrumsfönstret på utsidan först. Smidigt att kunna stå utanför & putsa fönster på andra våningen. 
Sen tog jag stegen & putsade två fönster till på andra våningen. Ett fönster sitter "i trappen" så man kan inte komma åt det inifrån. 
(null)
Skönt att det är gjort nu innan vintern. 
(null)
S & jag tog hästarna ut på promenad när hon kom från jobbet. Sigge var lite busig så S fick ta honom & jag & Rosa lufsade efter. Vi hann precis hem innan det blev mörkt. Vi var tillbaka 18.15 - usch tänk nästa vecka när vi har ställt om till vintertid då är det mörkt vid 17 säkert. Fy.... Inte roligt. 
B var hos Kjell på kvällen på 70 (!) års firande. 
Jag satt vid tv:n & "duttade" lite. 
Dax att sova igen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0