Soppatorsk

Oj, vad trött jag är. Alla krafter var slut idag. Det är tur att det är fredag & jag är ledig i helgen. 
Jag har jobbat 7-15 idag & sen somnade jag på soffan när jag kom hem. Jag gick lite motvilligt ut i stallet & mockade & förberedde kvällsfodringen strax efter 18. 
Bosse fixade tacos under tiden som vi nu har ätit & druckit ett halvt glas vin till. Så nu är det dags att sova lite mer. 
Igår jobbade jag bara 7-11. Men sen hade jag utbildning på em. 
Jag hann laga ett trasigt täcke till Sigge emellan. Inte så fräscht att ta in ett smutsigt täcke i köket & sy i det, men vad gör man?!
(null)

Nu är det helt i alla fall. 
Vi åt potatisbullar  med bacon till lunch. Klockan halv två var jag tillbaka på jobbet & hämtade 3 kollegor för att ta med dom till Ceciliagården. Det är ett annat äldreboende där man har "utbildning" en gång om året inför att vi ska förnya våra delegeringar. 
Vi fick sitta i smågrupper & diskutera olika patientfall. Kändes kanske inte så värst givande, men nu är det gjort. 
Jag ifrågasatte om jag behövde gå eftersom jag bara ska jobba 2 månader till (!) Men vår sjuksköterska ville att jag skulle vara med om ifall att jag hoppar in som timvikarie sen. 
När jag kom hem var det dags för lite hussnickerier igen. Bosse har lagat ett par fönster som vi bar upp på byggställningen och skruvade på plats igen. 
(null)

Jag gick direkt till stallet sen & gjorde iordning Sigge & Rosa. När Stephie kom från jobbet gick vi över till ridhuset & tog fram lite bommar. Sigge har blivit så fin i traven sedan sista träningen. Så kul!                       Galoppen är oxå bättre men där behövs mer styrka. När bommarna kommer fram blir han dock taggad igen & vill springa fort. Då bryr han sig inte så mycket om mina halvhalter.  
(null)
Mys i sadelkammaren ❤️
Sigge vill alltid vara med därinne!
Bosse & Tim var på invigningen av Porschecenter på kvällen. Där David Helenius var konferencier! (Kanske skulle gått med ändå?! Jag tackade bestämt nej när Bosse frågade mig..) Tim kom med hit en stund efter. Alltid mysigt att träffas så klart! Det händer inte så ofta nu. Men han har bara 1 år kvar i Borås/Trollhättan sen flyttar dom tillbaka hit. Det blir bra!
(null)
Siggekatt drömde nog om simhopp igårkväll. Här tränar han på en mollbergare i pik 😂 Håll in huvet & raka ben! 😂  😻


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0