Lite av varje

Dagen har som vanligt varit fullbokad. 
S morgonfodrade, släppte ut & mockade innan jobbet så jag sov lite längre. Skönt. Jag har blivit morgontrött. Jag vaknar i och för sig flera gånger från ca 05. Men det är skönt att kunna ligga kvar till åtta halv nio ibland. 
Efter frukosten gjorde jag höpåsar och fyllde vatten till hästarna.  
Sen gick jag in & skalade potatis & förberedde lunchen lite. Plus satte på kaffe. B & jag tog en snabbkopp innan jag gick ut i stallet igen & gjorde iordning DC. 
S kom & red honom på lunchen. Sen åt vi tillsammans torsk & mos blev det idag. 
Efter maten gick B & jag ut & målade.  Nu är täcklocken gula. Tur att vi har carporten att stå & måla i nu för det kommer regnskurar med jämna mellanrum. 
Strax efter 15 gick jag in & satte på en kopp kaffe. Jag tog en knäckemacka till för att orka med dagens styrketräning. 
S kom efter jobbet & vi tre åkte & hämtade 2 ton hösilage till. Det känns i armarna efteråt. Fast det gick lättare idag än förra gången. Skönt att ha det hemma nu i alla fall. Vi har inte lastat ur det än, det får bli helgens sysselsättning.... precis som om vi inte hade nåt att göra då.... 😅
(null)
Vi körde även förbi & köpte ett par säckar med nytt kraftfoder som heter Saracen. Det är socker & stärkelsefritt.  Ska bli spännande att prova. 
Tanken var att vi skulle ridit Sigge & Rosie när vi kom hem men orken tog liksom slut. Vi fixade stallet, mockade hage & S grejade lite med Coppen. 
(null)
Det är nog 3 månader sen han hade sadel på sig, men det funkar bra! Han är duktig. 
En dusch, lite kvarg i magen & nu är det sovdags. Nattinatti. 
(null)
Siggekatt har redan somnat mellan oss ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0