Ändrade planer

Jag gick ut i stallet vid halv åtta, det brukar ta mig ungefär en timme att bli klar. Att fläta om håret och få på lite färg på mina bleka ögonfransar tar kanske en kvart & frukosten går ner på en kvart den med. Så vid nio var jag klar att åka till Backamo Blomsterhandel. 
Ett par vi (Bosse) känner har flyttat & ska få en blomma och sen var vi bjudna till Mats & Marie på den årliga julgröten idag. Så vi tänkte ta med en julblomma dit också. 
Precis när vi skulle åka ringde dock Marie och ställde in. Jag har varit tveksam till att vi ska träffas pga Covid, jag trodde att det var bestämt att vi skulle ses ute. Men igår när vi pratades vid tyckte dom att det var bökigt att vara ute & att vi skulle hålla avstånd inomhus. 
Men som sagt idag hade dom tänkt till och "vågade" inte träffas, mest för Bosses skull. Det var nog bra även om vi hade sett fram emot att ses. 
När Stephie kom började vi med Tosse. Stephie har gett honom ett nytt smeknamn som han tyvärr lever upp till.... Svarta Faran! Sagt lite med glimten i ögat. 
Idag var inte en av hans lugnare dagar om man säger så. 
Sigge skötte sig bra i alla fall. Vi skrittade ut en sväng efteråt, i solen! 
(null)

Vi filmade Coppen lite sen, bara longerad. Idag såg han något bättre ut än igår så imorgon får vi försöka filma honom riden. 
(null)

Bosse hade lagat mat när jag kom in, Lövbiff med pommes. 
Vi åt till och med efterrätt idag, en god fruktsallad. 
På kvällen spelade vi canasta med Tim & Amanda. 
Vi har fått en del julkort, bland annat från mina syskonbarn med barn. Kan man säga så? 
(null)

Jag har alltid kallat mig Moster Ulle till syskonbarnen. Första gången jag blev kallad Gammelmoster av Stella kände jag mig just så... gammal, haha. 
Men nu tycker jag att det är gulligt! Jag är ju gammelmoster till dom, önskar bara att vi bodde närmare varandra... Men jag valde ju att flytta tjugofem mil söderut...
Nu sitter jag och tittar på Mamma Mia here we go again. Jag älskar musiken, vi växte ju upp med ABBA. 
Snart blir det God natt. 
Kram ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0