Blöt ridtur & mera spel

Hästarna fick sova till åtta i morse. Jag gjorde allt klart i stallet & la in nytt spån till Sigge. Klockan var nästan halv tio innan jag åt frukost. 
Det var gråväder ute men inget regn på förmiddagen. Vi var ute med Wilda en timme & det blir lite kyligt om man inte rör på sig. Katten tittar på mig som om jag inte vore klok ibland när jag gör squats eller hoppar upp & ner på dom slipers vi har vid infarten. 
En kaffe värmde gott efter stunden ute. 
Halv ett gick jag ut igen & tog in hästarna. Stephie jobbade på förmiddagen & kom hem strax efter ett. Då stod Sigge och jag klara för en ridtur i skogen. Stephie gick med och precis när vi satte fötterna & hovarna utanför dörren så började det regna. 
(null)

Det var skönt ändå & Sigge lufsade på snällt. Inget bus alls idag, han kanske börjar bli "vuxen" häst?! Han blir ju faktiskt åtta år snart!
Jag kokade potatismos när vi kom in som vi åt till revbensspjällen och köttbullarna som fanns kvar. Stephie åt lax till. 
Sen åkte kortlekar och spel fram igen. Vi började med Canasta som Stephie och Tim vann igen.. 
"Tågspelet" hann vi med två omgångar på & där vann S och jag varsin gång. Tidigare har nog Tim vunnit alla gånger i det. 
Bosse & Tim sitter uppe för att titta på en hockeymatch som börjar vid midnatt men jag tänkte släcka nu. 
Sov gott
Kram ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0