Alla hjärtans dag

Jag har haft sällskap på kudden nästan hela natten. Hårigt sådant. Siggekatt tycker lika mycket om min kudde som jag gör. Han vill ligga på den och ha mitt huvud som "kudde". 
Frampå morgonkvisten blev det nog för varmt så då gled han ner på golvet brevid sängen. 
(null)

(null)
Det ser ju jättebekvämt ut, eller hur?!
Jag fick jättefina rosor av Bosse idag. 
(null)

(null)
Så fin färg! 
När Bosse åkte till flygklubben på förmiddagen gick jag först ut i stallet och gjorde klart där. Sen tog jag en promenad på en timme. 
Det var kallt inatt men solen sken varmt och skönt så det var riktigt vårlikt ute. 
(null)

(null)

(null)
Jag passerade Lillån flera gånger på min promenad. Jag har alltid gillat vattendrag, älskade att leka vid bäckar och så när jag var mindre. Särskilt roligt var det att försöka hoppa över till andra sidan. Mer än en gång plurrade man i och blev blöt..
Numera nöjer jag mig med att titta på det porlande vattnet och naturen runt omkring. Har inga funderingar på att ta mig över längre. 
(null)

(null)

(null)

En kopp kaffe satt perfekt efteråt. Sigge kom och la sig i soffan under min tröja. 
(null)

(null)

När Bosse kom hem åkte vi och handlade. Tydligen hade hela Bankeryd tänkt samma tanke...
Vi köpte grillad kyckling till kvällen men åt lite rester när vi kom hem. Stephie slutade lite tidigare idag, vi gick ut i stallet direkt när hon kom hem. Idag bytte vi häst. Jag skrittade Rosa medan Stephie och Sigge tränade byten. Det är rätt jobbigt tycker Sigge, han har inte full koll på alla fyra benen om man säger så... 
(null)

(null)

(null)
-Nu är jag väl värd en godis? 
-Jag som är så söt! 
Nu har vi ätit grillad kyckling med potatissallad och druckit ett halvt glas vin. Hästarna ska få sitt natthö strax och sen tittar vi nog på Skavlan innan det är sovdags. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0