Fika och bad

Idag fick Sigge trava i pessoan igen. Han var snäll och skötte sig bra. 
Jag fick skynda mig för att hinna mocka också innan jag skulle åka. 
Anette och jag träffades på Sandens konditori i Jönköping vid halv elva. Där fikade vi med kaffe och semla. Enligt Anette gör dom de godaste semlorna i stan. 
(null)

Jag åkte förbi Granngården sen, och köpte en säck fodermorötter och koppartillskott till Rosa. Hennes blodprover visade lite kopparbrist.      Rusta ligger precis bredvid så jag gick in där med och köpte kattmat. Jag hittade också en ram till min Diamant tavla för halva priset. Hoppas den passar. 
Det var Bosses tur att laga mat. Vad gjorde han tror ni? Det fanns potatismos kvar från igår och i frysen fanns två portioner med Boeuf Bourguignon. Smidigt för honom... Det borde ju räknas som att det var jag som lagade maten. Haha 
Efter maten åkte jag och handlade mat. Det var inget skönt väder alls, det blåste isvindar och småregnade. 
När jag hade satt mig och plockat fram diamant tavlan messade S mig och undrade om vi skulle simma som vi bestämt tidigare i veckan. 
Jag hade glömt..
Sittande under en filt, med skitväder utanför var jag inte speciellt sugen först. Men jag ryckte upp mig, packade badkläder och handdukar och åkte iväg. 
(null)

Det var ganska trångt i motionssimbanan. Man fick simma sick sack för att komma fram. När jag hade simmat 650 meter började jag få kramp i vänster foten. Jag simmade hundra meter till med foten flexad i hopp om att det skulle släppa men det gjorde det inte. Jag fick kliva upp och stå och gå på foten en stund innan det släppte helt. Sen simmade jag klart mina 1 000 meter. S simmade 1 100 meter. 
Nu är det sovdags igen. Nattinatti. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0