Söndagskväll

Det är söndag & kväll, veckan är slut. Visst har jag planer för nästa vecka men vilken skillnad det är att få bestämma (nästan) helt själv hur man ska lägga upp schemat. 

I fredags tog Lisa examen från sin vidareutbildning till distriktssköterska. Vi var ditbjudna på lite mat på eftermiddagen. Detta blev ändrat vid 9 när vi åt frukost. Då ringde Peter och frågade om vi kunde ses på stan klockan 12 istället. För att äta på restaurangen "En italienare och en grek". Jag fick lite bråttom men hann rida Sigge och gjorde det mesta klart i stallet innan jag gick in för att duscha & göra mig klar. Då hade planerna ändrats igen. Klockan var 11.20 & dom (P&L och Lisas föräldrar) var strax framme på restaurangen.......
Vi kom dit 12. 
Maten var ok & efteråt åkte vi med hem till Trånghalla & fick kaffe & kaka där. 
Idag, söndag har solen lyst hela dagen & det har varit helt vindstilla. Så skönt. 
Vi tog en promenad med hästarna. 
(null)

(null)
Det är så grönt på fälten fast det är mitten av januari. Undrar om det ska fortsätta så här eller om vintern kommer som en käftsmäll snart. 
(null)
Det har börjat växa i rabatten med!
(null)
Och idag hittade jag en liten blomma utanför Sigges hage. 
När jag vaknade i morse blev jag jätteförvånad. Klockan var 06.30 & jag hade inte vaknat en enda gång under natten. Normalt vaknar jag minst 4-5 gånger per natt. 
Kanske har jag hittat nåt som funkar. 
(null)
Jag provar Lunixen. Jag började ta dom i tisdags och har sovit sämre än sämst flera nätter men skam den som ger sig. Det står att det kan ta ett tag innan man får rätt effekt av dom. Nu blir det spännande att se om jag kan sova inatt. Håll tummarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0