Ut med julen

Var tar dagarna vägen? Hur hann jag jobba innan? 
Mycket av tiden går i och för sig åt ute hos hästarna. Jag kliver ju inte ur sängen 05 heller.. 😅
I morse var Anette snäll och släppte ut hästarna & mockade åt Stephies båda. 
Hon vill gärna komma & pyssla i stallet. Nu har hon ingen egen häst så hon hjälper Stephie rätt mycket. Skönt. 
Jag gick ut & mockade min box efter frukosten och gjorde höpåsarna. 
S kom mitt på dagen & hon sadlade Rosa & gick till ridhuset medan jag drack en snabb kaffe. Sen tog jag med Sigge(häst) & hämtade S i ridhuset så gick vi skogsrundan med pållarna. 
Det har varit grått väder hela dan men knappt nåt regn & +6 grader. Jag hoppas verkligen inte att det kommer nån mer snö i vinter. Nu vill man bara ha vår! 
Vi åt stek idag. Gott! Det är alltid lite lurigt att köpa stek tycker jag. Man gör långkok & sen när man skär upp den kanske den är "jätteful" inuti. 
Men idag var den kanonfin!
(null)
Jag åt lite för mycket så jag var tvungen att gå & lägga mig på soffan en stund efter maten. Tog en powernap på tjugo minuter, det är så skönt när man har ätit. 
När jag vaknade satte jag igång med att städa undan julen. Granen fick tacka för sig & flyga ut från balkongen. Den barrade faktiskt inte så mycket i år. 
(null)
Skönt att få undan julsakerna & titta framåt istället. Fast det blir ju lite mörkt när man plockar bort adventsstakarna. 
Ännu en dag är slut. Dags att lägga huvudet på kudden & lyssna på ljudboken. Nu lyssnar jag på "Tills kärleken skiljer oss" av Anna Lönnqvist. Det är en roman utan skräck inblandat. Skönt att slippa bli rädd på natten! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0