En grå regnig söndag

Idag har det nästan inte blivit ljust. Det har varit en riktigt grå dag, regnet kom inte förrän vid fyra.  Men då kom det ett ordentligt spöregn! 

Jag sov väldigt dåligt inatt. Vaknade jättemånga gånger och lyssnade en hel del på ljudboken. Just nu "1986" skriven av Jesper Ersgård. Det är Stefan Sauk som har läst in den & honom gillar jag. Boken är bra! 
Jag släppte ut hästarna kvart i åtta och mockade Sigges box. Sen åt jag frukost och satte på en tvättmaskin innan jag gick ut och mockade till dom andra två. 
Jag hann med en kaffe innan Stephie och jag lastade Sigge och körde upp till Målskog för ett dressyrpass till. 
Det är ju Oktober, som man kan kalla den rosa månaden, så idag fick Sigge vara rosa. Vi har ju inget sto som kan använda det... 
(null)

(null)

Bosse hade lagat mat som var klar strax efter att vi kom hem. Det var jättegott med laxsida, potatis och hollandaisesås. Mums. 
Vi satte på kaffe efter maten för Tim och Amanda kom hem med färska kanelbullar. Det är ju kanelbullens dag. 
Stephie hade två elevhästar kvar att rida efter maten och jag gick ut och tvättade bilen och transporten. Då öppnade sig himlen så jag var blöt ända in på underkläderna innan jag var klar. Usch. 
På kvällen spelade vi en canasta med T & A. Bosse och jag förlorade stort & Bosse som är världens sämsta förlorare blev riktigt sur.  Herregud det är ju bara ett kortspel.....
 Nu hoppas jag på en bättre natt än den förra och önskar er också en God Natt. 
Kram ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0