Fika med halvsystrarna

Till slut fick jag frisörtid igårkväll. Så nu är håret drygt en decimeter kortare. 
(null)

Traktorn körde på fältet brevid hagarna idag. Pissetraktorn som vi kallar den (som kör ut stinkande kopiss) Jag hade koll på hästarna men alla höll sig lugna faktiskt. 
(null)
Även lille Tosse höll sig i skinnet. 
Karin och Maggie skulle komma vid tolv - ettiden (enligt Bosse) dom skulle äta lunch först.  Vi bestämde oss för att göra varsin omelett och äta innan dom kom. Bosse gjorde sin först.... och sen kom Karin. Jag satte på kaffe och kände att omeletten fick vänta till senare. 
Vi fikade och pratade. Dom har blivit uppsagda från sina stallplatser på ridklubben. Dom har haft hästarna i ett så kallat tävlingsstall. Det är egentligen inte byggt för permanent uppstallning och nu har klubben bestämt att ingen får stå kvar där. Det är ju inte helt lätt att hitta nya boxplatser mitt i terminen så att säga.. Det underlättar ju inte att deras ena nordsvensk är sjuk (fång) och den andra är gammal. 
Jag kände att jag inte riktigt hade tid att göra omeletten sen. Jag gjorde en smoothie istället, som jag drack innan jag gick ut och tog in hästarna. 
Sigge och jag tog en SW i skogen. Vad är en SW.... - motsatsen till en PW; en slow walk! Sigge var nog lite trött efter helgen så vi lufsade runt i godan ro i solen. 
(null)

Jag bad Bosse sätta in en färdig (fryst) Lasagne i ugnen som vi åt sen. 
Stephie, Amanda och jag tog en PW på kvällen. I kopisslukten. Den tränger till och med in i huset nu ikväll. Usch! 
Wilda busar för fullt just nu men för en stund sen sov hon gott i soffan. 
(null)

(null)
Så sööt 😻
Häromnatten var hon inte så söt. 
Vi vaknade av ett jättebrak. Bosse trodde att någon kastat en tegelsten genom fönstret. Jag var lite halvvaken & förstod att det var vår lilla ligist som var i farten. 
Hon hade rivit ner en ganska stor blomkruka från hyllan ovanför kaminen i hallen. Det är ju klinkergolv där så det small ordentligt. Krukskärvor blomrester och jord över hela golvet som vi fick städa upp där på natten. Då var hon billig kan jag säga. 😅
Nu tittar jag på Biggest loser innan kvällsfodringen. 
Nattinatti 
Kram ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0