Poolstart & tama, vilda & slemmiga djur

Idag har vi startat operation uppstart av poolen. Pumpen är startad, poolen är dammsugen och en badsugen padda är avvisad och avlägsnad från området. Bosse var snäll och gav den skjuts tillbaka till diket vid ridbanan där den hör hemma. 
(null)

(null)

(null)
Wilda var väldigt nyfiken och intresserad. Vi får väl se om hon tar sig ett dopp i sommar, frivilligt eller ofrivilligt! 
Medan vi höll på med poolen small det till i fönstren vid uteplatsen. Jag tittade dit & ser en stor duvhök som flugit rakt in i rutan. Wilda hoppade snabbt upp brevid & jag blev jätterädd! Vem skulle fånga vem???!!!
Som tur var vände fågeln direkt & flög iväg, utan katt i klorna tack & lov! 
Wilda verkade nöjd utan storfågelfångst för hon hittade en död liten fågel i ena blomkrukan. Urk. Bosse fick transportera iväg den också. Döda eller slemmiga djur är verkligen inte "min grej"
När poolen var klar gick vi ut i skogen med Sigge. Han tyckte att det var skönt att bara få lufsa i skogen idag. Det fanns i och för sig rätt mycket att titta på, konstiga stålburar på ett fält fick hans hjärta att slå hårt. Ett gäng som satt & fikade på en bergsknalle var lugnt. 
Även när det sprang två rådjur över vägen var han cool. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Lite fika var välbehövligt sen. 
Stephie och jag tog en snabb pw runt Labbarp före maten. Då passerar vi ett stall där det precis har fötts två små hingstföl. Ägaren, Mia kom dit precis när vi gick förbi så vi gick med in & tittade på underverken. 
(null)

(null)
Denna lilla plutten var väldigt trött och orkade absolut inte resa på sig trots besök. Två toppstammade fölisar som ska säljas så småningom. 
Vi åt laxsida med potatis och hollandaisesås idag allihop. 
B & T tittade på hockey och jag & Amanda bestämde oss för att ta en promenad (till). 
Vi gick bort till utsiktsplatsen och Amanda fick se alpackorna. Det har varit soligt runt +14 grader idag med lite kalla vindar. 
I poolen var det +15 idag men nu värms den upp ganska fort med hjälp av solfångarna. Vi får se när det är badbart igen. 
(null)

Wilda sover redan. 
Bekvämt? 
Troligen inte! 
Jag ska gå ut & natta våra andra djur nu. Dom väntar nog på sitt natthö. 
Good Night 
Kram ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0