Vår i luften och lussebullar i ugnen

Idag har vi haft åtta plusgrader & solen kom fram en stund. Snön smälter bort fort nu och det känns som vår! Jag vet att det är för tidigt att hoppas på vår redan men man känner att det är på väg åt rätt håll nu. 
(null)
Så skönt! 
Vi hann dricka förmiddagskaffe och Wilda hann ta en tupplur i mitt knä innan Stephie kom. 
(null)

Sigge fick gå skogen idag. Det blev en tur både i vår och vinter. 
(null)

(null)

(null)

Coppen fick också ta en promenad ute. Vi gick inte hela rundan med honom för han är lite rädd för bilar än så länge. Vi behöver träna lite trafiksäkerhet. Sigge är jättebra i trafiken så han får väl bli Coppens mentor. 
(null)

(null)

Jag gjorde den italienska kycklinggrytan sen. Tyvärr smakade den för mycket balsamvinäger först så jag fick ägna en lång stund åt att rädda upp den. Med hjälp av vatten, socker (!) och lite bakpulver (!!) blev det riktigt gott till slut. Tim och Amanda åt också när han kom från jobbet. Han hade två visningar idag. 
Efter maten satte jag igång att baka. 
Lussekatter. 
Jättekonstigt, jag vet, men jag hade saffran kvar och imorgon ska jag träffa Jossan & Felicia. 
Jossan älskar mina lussekatter så hon ska få en påse. 
(null)
Bosse älskar dom också så han blev jätteglad och T&A tog en sen kvällsfika dom med. 
När jag nattade hästarna hörde jag ett konstigt ljud nerifrån skogen vid Lillån. Först trodde jag att det var någon konstig bakgrundsmusik i min ljudbok men sen hörde jag att det lät mer som skrik... grisskrik..       men troligtvis var det en råbock som lät. Jag stod och lyssnade en stund och hade koll på hästarna men som tur var verkade dom inte bry sig. Dom åt sitt hö i lugn & ro. 
Sov gott
Kram ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0