Drygt 13,5 km

 Det har blivit ganska mycket motion idag. Hästarna gick ut vid sju och åt sitt hö ute medan jag åt frukost. 
Stephie kom strax efter åtta och före nio var vi i ridhuset med Tosse. 
Anna red och Tosse skötte sig bra idag. 
(null)

(null)

Sigge trodde att vi hade blivit tokiga idag, vi la på en tömkörningsgjord och tyckte att han skulle springa lite vackert med den... 
Han var inte helt övertygad om att det var så kul idé det där. Men det gick hyfsat ändå. Tanken var att trampa honom lite men Sigge ville hellre prova några av skolorna över mark som dom gör på Spanska Ridskolan! Haha.  Lite trampat blev det också. 
Vi gjorde snabblunch bestående av makaroner och köttbullar som vi åt innan vi åkte till Nyarpsstugan för att ta en promenad med Anette och Dante. 
(null)

Det småsnöade och blåste en del men var skönt ändå. Jag fick ett meddelande att jag hade ett paket att hämta på Ica så vi åkte dit. Jag har väntat på mitt pris från onlinedressyren och nu hade det kommit. Fast egentligen hade det anlänt redan den 23/12 men jag har inte fått veta det... postnord....
(null)
Jag fick hårprodukter från Roslagssalongen i Stockholm som sponsrade klassen. Wilda är väldigt intresserad av grejerna! 
Jag bakade godiskakor sen och fortsatte lyssna på historien om Knutby... Hur kan folk bli så manipulerade? Hur kan man tro att det var guds vilja att allt som hände skulle ske????
Stephie kom tillbaka på kvällen och vi sprang 5 km. Det ligger ju lite snö ute och var ganska halt på vägarna så vi fick springa försiktigt. 
Vi fixade lite i stallet innan hon åkte hem igen. 
Jag gick in och åt risgrynsgröt som Bosse gjort, Tim och Amanda åt också med oss. 
Nu ska pållarna få sitt natthö. 
Sov gott
Kram ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0