Massor med snö & tripp till Hjo

Ojojoj vad mycket snö det kom här inatt. 
Cirka två decimeter har vräkt ner. Så det var bara att ta tag i snöskyfflarna & skotta & skotta. Vi höll på i drygt två timmar både B & jag. 
Solen sken i alla fall & det var nästan vindstilla. Wilda tyckte att det var väl mycket snö, hon drunknade nästan när hon hoppade upp på gräsmattan. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Kroppen kändes rätt sliten när vi satte oss med kaffet. Jag kände att spikmattan hade gjort gott för rygg och axlar och min massage gun kunde masserat mina armar & axlar. 
Men... först lite dammsugning, strykning och betalning av några räkningar. 
Sen skulle hästarna gå in och ha lite mat. Bosse var snäll & lagade maten till oss igen. Potatisbullar och bacon med lingonsylt fick jag idag. 
Nu hägrade spikmattan ännu mer, men då vill Bosse ta en promenad! Javisst, jag kollar klockan och inser att jag har en timme på mig innan jag måste vara i stallet. Så vi går en sväng. Ingen spikmatta eller vila idag. 
(null)

När vi kom tillbaka kopplade vi på transporten och jag började borsta Coppen. 
När Stephie kom lastade vi C och körde mot Hjo. Ellen tog emot oss där och det ska bli jättespännande att se vad som händer när dom sätter igång honom. 
Vägarna var välplogade så det var inga problem att köra. 
När vi kom hem gjorde vi iordning Tosse. Vid åtta kom Wilma för att rida honom. S longerade honom först & sen hoppade Wilma upp. Han var jättesnäll idag, som tur var. 
Skönt. 
Wilma ska rida resten av veckan också och visa honom för spekulanter på lördag. 
Håll tummarna för att vi slipper mer snö nu. Tyvärr ser det ut att komma en del inatt igen... Sov gott allihop 
Kram ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0