Besviken på mig själv

Stephie och jag gjorde stallet tillsammans i morse. Hon kom tidigt för att hämta ridstövlar och hjälm & åka till Lekeryd & rida hos Mickan. 
Jag städade huset på förmiddagen och tvättade. 
Efter elvakaffet körde jag in till Jönköping till hästbutiken Charlies. Jag köpte nya vita handskar till Stephie och en piké. Vi hade ju namnsdag igår hon och jag & så var det också ett Lycka till i Falsterbo från mig. 
Jag har inte lyckats få tag på några biljetter tyvärr så det lutar åt att jag och Anette får sitta här hemma och titta på TV. 
Jag handlade mat på Ica Maxi när jag ändå passerade, dom hade bland annat jättefina grytbitar som jag tänker att vi kan ha till fondue någon kväll. 
Bosse hade gjort räksallad till oss när jag kom hem. Jag kokade några potatisar som Stephie fick äta med kallrökt lax när hon kom tillbaka. 
Direkt efter maten gick vi ut i stallet och gjorde iordning hästarna & red. 
S red DR och jag red Sigge. Jag blir så besviken på mig själv när jag rider. Fy fasen vad det är svårt… ibland vill jag bara ge upp & stryka mig från tävlingarna jag anmält till. Känner att jag inte kommer att klara det. Sigge är inte lätt men det är mig själv jag blir så besviken på, att jag inte löser honom på ett bra sätt. 
Jag var så svettig efter, helt slut och nästan spyfärdig eftersom vi åt precis före. 
Efter en dusch och lite vätska mådde jag bättre. 
Det har varit soligt och varmt idag men runt halv sju ikväll kom det en riktig åskskur. Skönt att det blir lite friskare i luften. Fast vi har ett kraftigt inslag av koskitlukt här så såvidare gott luktar det inte. 
Wilda är lika trött som mig så det är läggdags. Ska bara mata hästarna först. 
(null)

(null)

God Natt 
Kram ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0