Larm, ogräsbekämpning & grill

Idag ville Verisure komma på besök. Vi har ju larm installerat men dom har noterat störningar vid ett flertal tillfällen. 
Han kontrollerade allt härinne & hittade inget konstigt men när vi pratade så kom han fram till att problemet med grannens elkabel (som dom grävde upp häromdagen) kan vara orsaken. 
(null)

Det var fint och ganska varmt väder idag med. Kortbyxorna var på med förhoppningen att få lite färg på dom alvedon-vita benen. 
(null)

(null)
Huset från baksidan, jag fotar alltid huset från framsidan annars. 
(null)

Efter kaffet tog vi itu med ogräset. Jag sprayade roundup och Bosse körde röjsågen. 
(null)

På eftermiddagen hann jag med en pw/ jogg. Jag gick första och sista biten & och sprang mittendelen av en runda på ca 8 km. 
(null)

(null)

Jag mötte en dam & hennes hund i skogen som sa att hon hade sett en älg en bit åt det hållet jag skulle. Jag såg dock ingen. 
Jag förberedde lite kvällsmat när jag kom hem. Jag picklade rödlök och gurka, gjorde hamburgare redo för grillen och potatisklyftor klara för ugnen. 
Sen gjorde jag iordning Sigge så han stod klar när Stephie kom. Vi tog en runda i skogen. På hemvägen såg vi en räv och en massa kossor. Sigge var ju livrädd för korna förra året men idag stannade han bara och tittade & gick sen vidare. Jätteduktigt & framförallt skönt!!
(null)

Vi grillade sen tillsammans med Amanda och Tim. Det var gott och vi blev ordentligt mätta allihop. 
Nu måste jag sova för imorgon ringer klockan vid 06. 
Vi åker till Öland imorgon och hälsar på vår halvbror Anders. 
God Natt 
Kram ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0