Sol, bad & grill

Jag sover mycket bättre nu när jag tar magnesium. Även extraslagen och kramper i fötterna är i princip borta. Jätteskönt! 
Idag har vi haft jättevarmt & fint väder. 
På förmiddagen planterade jag om våra fem fredskallor. Det är inte klokt vad dom växer och förökar sig. Det var nästan ingen jord alls kvar i krukorna, bara rötter. 
(null)

Före 
(null)
Och efter
(null)
Nu står där fem taniga växter i fönstren men som sagt dom växer till sig jättefort. Jag fick kasta massor av skott. 
Jag har några växter till att plantera om men det får bli en annan dag. Det är väldigt skönt att veta att det jag inte hinner (eller orkar) idag kan jag göra imorgon, det är lyx! 
Sen blev det lite sol och bad. Så här sent tror jag aldrig att jag har premiärbadat tidigare. 
(null)

(null)

När jag låg & solade & surfade på mobilen fick jag en middagsidé. Vi (S & jag) åkte & handlade och sen gjorde vi fiskknyten med färskpotatis, lax, torskrygg, lök och körsbärstomater. Dessa grillade vi i 10 minuter & det blev jättegott. Tipset var att ta en klick aioli till. Jag köpte det men glömde ta fram den, typiskt mig att glömma något tillbehör! 
(null)

(null)

Vi gjorde en hallonpaj med vaniljsås till efterrätt också, mums. 
Efter maten red vi ut en sväng. Stephie sprayade Sigge (så gott det gick, han gillar det inte!) med flygspray innan vi gick men han fick en massa myggbett ändå, stackarn. 
(null)
Han var snäll men skrittade på så snabbt han kunde medan vi var i skogen. 
Tim & Amanda kom hem vid 19.30 (efter jobb & renovering) & då tände vi grillen igen så dom också fick mat. Vi satt ute en bra stund denna sköna kväll. 
Time to sleep
Nattinatti 
Kram ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0