Vilket väderbakslag!

Vaknade till detta i morse....
(null)
Usch och fy! Det var ju inte vad man önskade precis, även om man innerst inne visste att det var för tidigt att hoppas på vår, tyvärr! 
(null)
Hästarna tittade lite förvånat när dom gick ut men får dom bara sin mat så är dom nöjda. 
Bosse åkte till flygklubben för att ha teorilektion för ett gäng som ska ta flygcertifikat. 
Stephie kom strax efter och gick ut och började göra iordning hästarna. Jag tog ut Wilda en liten stund innan jag gick till stallet. 
Danne kom också och vi gick skogsrundan med båda hästarna samtidigt. Jag red Sigge. Solen sken & när vi hade vinden i ryggen var det ganska skönt men sen blev det iskallt av blåsten. Hästarna var snälla i alla fall.
(null)

(null)
Sigge ❤️
(null)
Coppen ❤️
(null)

Vi diskuterade vad vi skulle göra härnäst, baka eller promenad. Det blev promenad först, Amanda hängde med (Tim hade visningar hela dagen) och vi gick ganska långt. 
När vi kom hem bakade S chokladmuffins och Bosse hade med sig mat från MrRice när han kom. Jag älskar deras Cashew Chicken.  Proppmätt satt jag sen i soffan en timme drygt. Sen gick vi ut i stallet igen. Yvonne kom och behandlade Coppen igen och vi plockade iordning allt som ska tvättas. Två fulla Ikeakassar med schabrak, lindor, paddar och skydd. 
Wilda fick gå ut en liten stund till. Hon får inte vara ute så länge när det är kallt utan det får bli fler korta svängar istället. 
(null)

(null)

Jag trodde faktiskt att snön skulle töa bort under dagen men där hade jag fel. Har meteorologerna rätt så får vi mer snö i slutet av veckan. Inte alls roligt...
Men men vi är ju på väg åt rätt håll ändå, våren är inte så långt borta. 
God natt 
Kram ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0