A6 & fredagsmys

Jag sadlade Sigge efter frukosten & gick till ridhuset. Tanken var att rida ett lugnt pass med tanke på att han vaccinerades igår. 
(null)

Förra året fick han stelkrampsvaccin också & blev ganska dålig av det. Han var jättestel i halsen och kunde inte äta höt på marken. 
Detta gör att jag naturligtvis är ännu mer uppmärksam på honom iår. 
Han får alltid en sockerbit när jag har suttit upp och hade inga problem med att böja sig bak åt vänster för att ta den. 
Men en stund senare stannade han & jag såg att han ville klia sig på höger bog, men det kunde han inte. Så jag hoppade av & gick med honom en stund & gick hem sen. 
Tempade honom men han var ok. 
Vi åkte in till stan sen. B köpte en ny yxa & kattsand och sen gjorde jag ett nytt försök att köpa jeans, på A6 denna gång. 
(null)

Jag gick till Vero Moda & hittade direkt ett par som passade. Skönt! 
Vi åt där också, en thaibuffe denna gång 
(null)
Ser inte så gott ut, men det var helt ok. 
På väg tillbaka genom A6 passerade vi Vero Moda igen & då tyckte Bosse absolut att jag skulle köpa ett par jeans till nu när jag äntligen hade hittat några. Så jag gjorde det, i en lite annan färg. 
(null)

Wilda fick en adventskalender & den var populär. 
(null)

Vi var båda fortfarande mätta ikväll så vi åt bara lite pop corn & ostbågar. 
Fredagsmyset blev ute i stallet med Sigge. Han ser till att få en klistund varje kväll, han "fångar in" mig med huvudet/mulen & visar att han vill att vi ska klia. 
(null)

Trevlig helg 
Kram ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0